Translate

04 декабря 2012

«Срібний кадуцей 2012»



30 листопада у Донецькій торгівельно-промисловій палаті пройшло нагородження переможців  серед ЗМІ, які взяли участь у V Всеукраїнському конкурсі «Срібний кадуцей 2012»


Ініціатором та організатором конкурсу традиційно виступила Донецька торгівельно-промислова палата за підтримки Управління інформаційної політики та з питань преси Донецької облдержадміністрації, Комітету ділової інформації та PR-технологій ДТПП і Національної спілки журналістів України.
Переможців та лауреатів конкурсу вітали  та нагороджували голова обласної ради Андрій Федорук, секретар Донецької міськради Сергій Богачов, перша заступниця начальника головного управління регіонального розвитку, залучення інвестицій і зовнішньоекономічних відносин Донецької облдержадміністрації Олена Веровець, заступник начальника управління інформаційної політики та з питань преси ДОДА Володимир Безродний, проректор з наукової роботи Донецького державного університету управління, д.т.н., професор Віталій Пилюшенко.
Головною метою конкурсу «Срібний кадуцей» є стимулювання розвитку економічного спрямування в журналістиці, підтримка об'єктивного висвітлення засобами масової інформації усіх сфер підприємництва, підвищення інвестиційної привабливості України та Донецького регіону.
«Срібним кадуцеєм» відзначалися як газети і журнали, теле-і радіокомпанії, Інтернет-видання, так і окремі журналісти в шести номінаціях: «Економіка модернізації», «Портрет лідера», «Справа за малим – підтримка підприємництва», «Енергія інновацій», «Мости партнерства» та «За кращу журналістську роботу».
Наше видання Всеукраїнський науково-технічний журнал «Энергосбережение»отримав найвищу нагороду – «Срібного кадуцея 2012» в номінації «Енергія інновацій» за популяризацію новітніх технологій та наукових досягнень у сфері енергоефективності.













У рамках заходу для всіх учасників  урочистої церемонії  свою майстерність демонстрували різні танцювальні колективи та співаки,а в холі ДТПП пройшла виставка донецького художника Олександр Зоріна «Дзеркальне натхнення».


Довідка
Кадуцей – жезл глашатаїв у греків і римлян; назва жезла Гермеса (Меркурія), що володів здатністю примиряти. Символ згоди, миру та дипломатії.
Люди, що присвятили своє життя служінню вісникові богів Меркурію з самого свого народження були відзначені магічною силою його Кадуцея та наділені даром влади над розумом людей, над словом та владою над інформацією. Адже ні в кого не буде сумнівів, що володіння інформацією – прерогатива сильних духом та талановитих людей.





©

Комментариев нет:

Отправить комментарий