Translate

19 декабря 2012

Конкурс новорічних красунь



У п’ятизірковому готелі «Донбас Палас» стартував  новорічний конкурс на найкращу ялинку, який уже став щорічною традицією готелю.



Кожного року «Донбас Палас» напередодні новорічних свят дає можливість гостям готелю вибрати найкращу ялинку, яка стане символом наступного року та запорукою успішного бізнесу. Цьогорічне змагання  проходитиме серед таких відомих компаній, як «СКМ», «Гірничі машини», «Еста Холдінг», AMM Luxury Travel&Consultancy Sarl. Switzerland, Montblanc.
З 17 грудня по 14 січня усі відвідувачі та гості готелю «Донбас Палас» зможуть проголосувати за ту ялинку, яка більше сподобається. Також процес голосування  буде проходити і на сайті facebook.com.
Новорічна ялинка  AMM Luxury Travel&Consultancy Sarl. Switzerland.
Фото Олександра Гаюка
Відзначу, що кожна ялинка від представлених компаній у новорічному вбранні  вийшла по-своєму оригінальною та незвичайною.  
Як зазначив менеджер готелю Йонас Амштад: «Новорічні  та Різдвяні свята – це час, коли поряд сім’я та друзі. Саме тому ми запросили наших друзів, які сьогодні прикрасили ці ялинки. Разом із компаніями ми хочемо подарувати дух Різдва усім, хто мешкає в готелі та приходить до нас у гості. Для нас є найголовнішим, щоб люди відчували себе в нашому готелі, неначе в себе вдома, бо для багатьох гостей «Донбас Палас» – другий дім. Саме тому ми ставимося до наших гостей, як до своєї родини.»
Яка  ж з ялинок стане найкращою, ми дізнаємося 14 січня, коли буде підбито усі підсумки голосування.
©

Комментариев нет:

Отправить комментарий