Translate

21 ноября 2012

Цирк Німеччини на слонах



Донецький державний цирк «Космос» запрошує глядачів переглянути нову  міжнародну програму «Цирк Німеччини на слонах».

Цього разу в гості до «Космосу» приїхали артисти з Німеччини, Узбекистану, Молдови, Росії та України.

У новій програмі донеччани побачать багато дивовижних виступів та екстремальних трюків, які не залишать байдужими жодного глядача.



Першим відкрив програму з номером «Канат» артист-акробат Геннадій Каменський з Узбекистану. Із зав’язаними очима він пройшов по канату не втрачаючи рівноваги  і не зупинившись ні на хвилинку. Представила  цікавий та артистичний номер «Евквілібр з обручами» Катерина Шелудякова (Україна). «Штейн-трапе» продемонстрував Олег Шелудяков (Україна). Артист так впевнено стоїть на голові без усякого страхування під куполом цирку, що аж подих затамовує. Не віриться, що таке можна виконувати без найменшого страху.  
Здивують глядачів двічі протягом другого відділення особливі артисти  – брати Гартнер (Німеччина). По-перше, це їхній номер на лапендулі, або, як зізнаються Крістіан та Алекс, номер можна назвати «Колесом смерті». І це, звичайно, без перебільшення, адже у виконанні трюків на лапендулі без ризику не обійтися. Кожний раз, як останній. Особливо важливою при виконанні цього номера є підтримка залу, без якої важко сконцентруватися.
Хочеться відзначити, що брати і самі подарували публіці багато приємних емоцій. Запальні, веселі та гарячі вони припали до сердець глядачів, щойно вийшли на манеж.
Другим їхнім номером став атракціон зі слонами. Два гігантських велетня – Лаксмі та Кітч  просто підкорили  глядацьку залу.

– У чому головний секрет  дресировки слонів? – запитали журналісти у братів Гартнер.
– Головний секрет – це вміти знаходити контакт із тваринами, вони дуже примхливі і потребують до себе особливої уваги.
 – У Вас різностатеві тварини?
– Ні, у нас дві дівчинки. Лаксмі – швидка, динамічна, Кітч – навпаки, дуже спокійна. Нашим дівчаткам майже по 45 років. Вони вже дорослі. А починав працювати з ними ще наш тато – Юзеф Гартнер. У Європі слони безцінні, вони заборонені до продажу, тому на аренах працюють ті, які залишилися. 

Крім цих дивовижних виступів, глядачі побачили ще багато цікавих номерів за участю найдосвідченіших артистів. Зокрема, – «Ікарійські ігри на мотоциклах» п/к Володимира Кускова (Україна), дресированих свинок  п/к Олега Шелудякова, які «зіграли» в Євро- футбол. А розважав глядачів протягом вечора клоунський дует «Блюз» (Росія).
Переглянути нову програму можна до 9 грудня.

З кожною новою   цирковою програмою переконуєшся, що циркове мистецтво не стоїть на місці, а розвивається без зупину. Номери стають більш екстремальнішими та неймовірнішими, а артисти-виконавці –  найдосвідченіші професіонали  своєї справи, які стовідсотково знають, як відповідати вимогливим смакам сучасного глядача.

©

Комментариев нет:

Отправить комментарий