Translate

22 февраля 2013

Весільна вечірка в «Донбас Паласі»


Днями в п’ятизірковому готелі  «Донбас Палас» пройшов весільний майстер-клас для молодят від івент-агентства «Oscar».
Виступ групи "Дюк Тайм"
Фото Олександра Гаюка

Дві сотні запрошених гостей стали свідками генеральної репетиції весілля у стилі «Лас-Вегаса». Для винуватців свята – донецької пари, яка незабаром насправді одружиться, ця вечірка стала незабутньою.

Море сюрпризів та яскравих вражень отримали учасники та гості від організаторів заходу.
Зокрема, порадували присутніх виступи групи акапельної пісні «Дюк Тайм», DJ Antony, танцюючий художник. А під незрівняний голос артистки-вокалістки Донецької муздрами Любові Доброноженко пара злилася в романтичному поцілунку.
Кузьма Скрябін
Фото Олександра Гаюка
Спеціальним гостем та ведучим  програми  був відомий представник української естради Кузьма Скрябін. Протягом усього вечора Кузьма розважав гостей своїм неповторним гумором та нікому не давав сумувати.
Серед присутніх можна було побачити багато закоханих пар, які теж мали змогу відчути на собі всі радощі весільної атмосфери, яку створювали гарні дівчата в розкішних весільних сукнях, справжній весільний торт, фонтан із шампанського та сюрпризи.
Скрізь відчувалося справжнє свято, яке стало великою подією не тільки для майбутніх молодят, а й для  усіх, хто вперше потрапив на розкішне весілля.
Адже, мабуть багато закоханих мріють провести своє весілля в найромантичнішому та найпрестижнішому місці нашого міста – «Донбас Паласі».
А ось для когось мрія вже здійснилася. Ніхто не пішов додому без гарного настрою та яскравих спогадів. Дехто з гостей навіть поділився своїми емоціями та враженнями від весільної вечірки.
– Я вперше на такому святі, – розповідає магістр Донецького національного технічного університету факультету іноземних студентів Мустафа Аль-Хаміді.  – Мене приємно вразила специфіка вечора. Цікаво було спостерігати за закоханими парами. Скрізь панувала атмосфера любові та романтики. Я вважаю, що кохання – найголовніше в житті кожної людини.  І, як на мій погляд, організаторам вдалося наповнити серця присутніх стовідсотковою романтикою.
©

Комментариев нет:

Отправить комментарий