Translate

12 сентября 2013

«Зірки манежу та моря»



Донецький державний цирк «Космос» відкрив 45 сезон масштабною цирковою програмою Московського цирку Юрія Нікуліна.
Московський цирк Юрія Нікуліна із програмою «Морські забави» подарує глядачам яскраве та незабутнє шоу, насичене оригінальними номерами та зірковим парадом атракціонів. Магічний сплав музики та феєрії циркових жанрів у незвичайному художньому оформленні вже з перших хвилин  занурюють глядачів у чарівну атмосферу циркового світу.
На арені для глядачів виступатимуть найталановитіші артисти, які зачарують з перших хвилин виступу своїми трюками та майстерністю.
Ви дізнаєтесь багато цікавого про найголовніших зірок програми – морських левів, які виступатимуть на арені під керівництвом заслуженого артиста Росії, лауреата міжнародних конкурсів Миколи Тимченка.
Як розповів дресирувальник,  його підопічні дуже люблять виступати на манежі, адже завжди отримують улюблені ласощі.
Усього у програмі задіяні троє морських левів (патагонські самці) – Макс (8 років, вага – 500 кг); Яша (9 років, вага – 480 кг) та Семен Семенович (13 років, вага – 1 тонна).

Виростають ці тварини до 2-3,5 тон. З’їдають леви 130 кг риби, 20 кг кальмарів та 2 кг креветок. Це їхній добовий раціон.
Тож на це варто подивитися, адже після завершення програми усіх бажаючих запрошують на екскурсію, де  власноруч можна погодувати морських тварин рибкою та дізнатися багато цікавого про догляд за ними.
Вартий неабиякої уваги і номер Олени Павлович «Вища школа верхової їзди».
Для вас на арені трюки демонструватимуть найкращі терські скакуни.
Коні  молоді – 6-8 років. До речі, середній вік життя цих тварин – 20-25 років.
Але не думайте, що з ними легко працювати.
– Насправді маленьке лоша повинно спочатку зрости на природі, а вже потім після двох років його можна брати до цирку, – розповідає дресирувальниця Олена Павлович. – До чотирьох років лоша вчиться якимось трюкам, але без сильного навантаження.
Я вже 30 років працюю з такими тваринами і отримую багато задоволення від процесу роботи з ними.
Крім великого розуму, коні наділені ще й природною грацією.
Коли ми починали працювати з представленим номером, у нас було всього 5 трюків.  А зараз їх стало набагато більше.
Наші коні знаходяться у постійному процесі тренування. Не можна зупинятися на чомусь досягнутому, треба постійно вчити тварину чомусь новому, тільки тоді робота буде результативною. Але й забувати головного не варто: у репетиціях потрібно знати межу.
Шановні глядачі, обов’язково перегляньте програму, вам сподобається.
Крім вищезгаданих номерів, ви також побачите повітряну гімнастку, дресированих песиків, голубів, акробатів та найкумеднішого клоуна Харі (заслужений артист Росії Ігор Яшніков), гумор якого подарує вам стовідсоткове відчуття гарного настрою на цілий тиждень.
Поспішайте, нова програма радуватиме донеччан до 20 жовтня.
©

Комментариев нет:

Отправить комментарий