Translate

29 января 2014

«Богатирські забави Дмитра Халаджи»


Донецький державний цирк «Космос» радо запрошує глядачів на нову шоу-програму.
Яскраве видовище і задоволення від перегляду вам гарантовані.
 Кожна нова циркова програма супроводжується виступами талановитих артистів та майстерними трюками, адже здивувати сучасного глядача вже не так то й просто.

Але чого не зробиш заради високого мистецтва. Артисти вигадують найскладніші трюки, працюють на арені з хижими та дикими тваринами, вдосконалюють безліч різноманітних номерів, щоб задовольнити вибагливих глядачів. І їм це безсумнівно вдається. У професіоналізмі та таланті циркових артистів сумніву не має, у глядацькій любові – також.
У новій програмі на глядачів чекають улюблені акробати під керівництвом Валерія Тимохіна зі своїми сміливими й неперевершеними трюками, повітряна гімнастка Тетяна Шиманська та повітряна гімнастка на ременях Діана Вербицька, виступи великих кавказьких вівчарок п/к дресирувальниці Любові Тимохіної.

Для маленьких глядачів розважальні номери підготували Сева та Максик (Марія і Ярослав Гнатюки).
А ось родзинкою шоу став виступ відомого  донецького силача, рекордсмена Книги рекордів Гіннеса  Дмитра Халаджи.
Спортсмен зачарував глядачів своєю богатирською силою. Дмитро гнув цвяхи, металеві пруття, без зайвої праці впорався з залізними кайданами…Але це ще не все. Лежачи на спині і впершись ногами в передній міст, Дмитро підняв вантажівку "Газель" вагою в
 3500 кг. Про неабияку богатирську силу Дмитра відомо в усьому світі.
Наш донецький спортсмен автор понад двох десятків силових рекордів, занесених до Книги рекордів України, Книги рекордів Росії, Всесвітню Книгу рекордів Гіннеса.
– Я був ще підлітком, коли мені потрапила до рук книга Шапошникова "Російська сила, або Секрети атлетизму". Там зібрано величезну кількість старовинних систем тренувань. По них і почав займатися, щось доповнював, щось удосконалював, – розповідає спортсмен про себе. – Тоді ж дізнався і про Івана Фірцака (посилання), ім'я якого на довгі роки незаслужено кануло в небуття. Ці системи розроблені в кінці XIX –  на початку XX століття. Тоді силовий спорт – важка атлетика і боротьба – йшли пліч-о-пліч з цирком, на його арені проходили змагання, демонструвалася фізична сила. З цирку вийшла величезна кількість видів спорту: та ж акробатика, художня гімнастика, важка атлетика, вільна боротьба – все це дітище цирку!..
Не зволікайте, приходьте до цирку, і на власні очі побачите неймовірні виступи артистів від яких просто затамовує подих.
©

Комментариев нет:

Отправить комментарий