Translate

26 февраля 2014

"Нереальне кохання"


У кіно-культурному центрі «КіноКульт» пройшов допрем’єрний прес-показ кінострічки «Нереальне кохання» від режисера Армана Геворгяна за сценарієм Ксенії Робскі.


Ця історія про сучасну «Попелюшку», яка мріє знайти свого принца серед московської богеми.
Саме такими історіями сповнений чи не кожний роман відомої «світської левиці».
Шкільна вчителька Міра (Марина Олександрова) пише дівочий роман про незвичайне кохання між поросятком та собакою, але сама вже зневірилась у пошуках своєї половинки. На допомогу Мірі приходить старовинна подруга Ольга (Равшана Куркова). Завсідниця  світських вечірок і досвідчена мисливиця на олігархів Ольга вводить Міру у свій світ, у  якому щастя вимірюється розміром яхт і автомобілів, обручками і діамантами, вечірніми сукнями та закордонними віллами. Однак і в цьому світі можна знайти того єдиного, на якого чекала все життя…
Кадр із кінофільму

Загалом кінострічка переглядається на одному диханні, цікаво спостерігати за акторською грою Ігоря  Верника, Гоши Куценко, Марини Олександрової, Равшани Куркової, які  від гри отримують неабияке задоволення.
Хотілося б вірити, що те, що відбувається на екрані з нашою героїнею, можливо і в реальному життя. Гарна казка повинна залишатися казкою до кінця.
«Нереальне кохання» розраховано на тих дівчат,  які живуть самим словом «гламур». Ця стрічка є ідеальним додатком до шопінгу після якого хочеться відпочити, випити келих мартіні та завітати до кінотеатру. Так приємно помріяти про те, що героїні виконують на екрані з такою легкістю: і одягаються безкоштовно, і косметику отримують  задарма, і на чартерний рейс

пробираються, і в готелі під чужим ім'ям мешкають, а головне – чоловіків закохують у себе з першого погляду. Про таке життя можна тільки мріяти.

Звичайно, як і в кожній історії про кохання, існують певні перешкоди для головних героїв, з якими вони повинні впоратися.  Але на те воно і кохання, щоб долати усі труднощі, а потім «жити довго і щасливо».
Головне, що нереальне кохання впродовж кінострічки перетворюється на справжнє і реальне, а соціальний статус та амбіції аж ніяк не шкодять щирим почуттям.
©

Комментариев нет:

Отправить комментарий